lauantai 30. joulukuuta 2017

Ripaus Lappia

 





Miun isän ja äitipuolen traditiona on jo useampana vuonna ollut viettää joulu, tai ihan vähintään välipäivät, Lapissa ja tänä vuonna suunnattiin paremman puoliskoni kanssa toista kertaa mukaan. Mukana ovat myös molemmat siskopuoleni puolisoidensa kanssa ja Miinan kolme karvapyllyä. Seuraa, tekemistä ja huisketta on siis riittänyt. :)







Ollaan saatu koko joukon pyllyt kipeiksi mäessä hurjastellessa, nenät paleltumaan revontulivahdissa ja onpa osa meistä uskaltautunut uhmaamaan pakkasta ja peruskoulumuistoja ladullekin. Reissun parasta antia yhdessäolon ohella ovat ehdottomasti olleet vohveliaamiainen huuhdottuna alas muutamalla mimosalla, porojen pällistely, laskettelu huippukuntoisilla rinteillä (ja puuterilla, jee!), illallinen Restaurant Aurora Skyssa ja latukahvila Sammun Tuvan kuumat mehut. Viimeksi mainittu saa miulta ison suosituksen, ihanan tunnelmallinen paikka!








Viimeisen illan jälkkärikakut haettiin mukaan mökille Cafe Somasta ja vitsit miten hyviä ne olikaan! Tässä toinen iso suositus kahvi- tai miksei lounaspaikkaakin miettiessä. Täällä on ollut kaiken aikaa aivan huikaisevan kaunista ja oi miten rakastankaan tykkylumisia puita! Voi Levi, voisinko vaan jäädä tänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!